Noua colecție Travis Scott X NIKE

Noua colaborare Travis Scott x Nike pare extrem de promițătoare anul acesta. Află în acest articol tot ce trebuie să știi despre drop-ul care va apărea curând pe piața online.

Este bine știut faptul că de fiecare dată când Nike colaborează cu faimosul cântăreț Travis Scott, colecțiile de sneakers ies absolut impecabile, iar cunoscutul brand are un trecut destul de lung cu artistul american.

Acesta a avut prima colaborare cu cei de la Nike în anul 2017, când au lansat împreună colecția TRAVIS SCOTT X AIR JORDAN TRUNNER LX “CACTUS JACK”. Un total de 11 colecții de sneakers care au avut succes atât la fanii brandu-lui, cât și la fanii cântărețului.

Ce trebuie să știi despre noua colecție

Brand: Nike

Model: Air Max 1

Colorway: Baroque Brown/ Saturn Gold /Wheat / Cave Stone / Grey Haze 

Data lansării: 16 decembrie 2019

Preț:  791,62 lei (159,95 Euro )

Noua colecție va avea modelul clasic Air Max 1 și va ieși pe piață în 5 culori, toate fiind extrem de interesante. Culorile sunt: Baroque Brown/ Saturn Gold /Wheat / Cave Stone / Grey Haze. Pentru a vedea cele 5 perechi poți intra pe site-ul SneakerBarDetroit.

Travis Scott a arătat de-a lungul timpului prin colecțiile lansate că preferința lui în materie de culori se îndreaptă spre tonuri pământii, iar noua colecție nu este diferită.

Travis Scott x NIKE

Fiecare pereche din colecție este construită cu o parte superioară din plasă și suprapuneri din nubuc. Detaliile care fac special acest drop este logoul cauciucat Cactus Jack de la spate și  talpa exterioară personalizată cu CACTUS CORP. În timp ce pe partea laterală este afișat inconfundabilul Swoosh inversat. 

De asemenea, data inițială de release era 16 decembrie 2021, dar este posibil ca acest lucru să fie amânat din cauza celor întâmplate la concertul AstroWorld a lui Travis Scott. Concertul a început de pe 5 noiembrie, iar în timpul acestuia au murit 8 tineri.

Sper că ți-a plăcut acest articol și de asemenea, dacă îți vei achiziționa vreuna din perechile de sneakers  din noua colecție a lui Travis Scott x NIKE și nu știi cum să o asortezi, citește articolul nostru despre 5 elemente vestimentare pentru sezonul toamna-iarna  2021.

Ți-a plăcut acest articol?

Distribuie-l, așa îl vor putea vedea și prietenii tăi!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter

În acest articol

Urmărește-ne pe social media

Laă-mi un comentariu:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Citește ultimele articole:

Află primul despre noile articolele publicate:

Înscrie-te la newsletterul StyleCorner

Urmărește-ne pe Social Media

Vrei să afli când publicăm articole noi?

Înscrie-te la newsletterul StyleCorner